Den Helder heeft last van kentekenplanten-dief

REGIO – De laatste weken zijn bij minstens veertien auto’s op verschillende plekken in Den Helder de kentekenplaten gestolen. De politie doet onderzoek naar deze diefstallen en roept mensen op bij wie de kentekenplaten van de auto zijn gehaald om aangifte te doen. 
Getuigen die wellicht hebben gezien wie hiervoor verantwoordelijk zijn worden verzocht contact op te nemen met de politie van Den Helder via 0900-8844. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs