2°C | Amsterdam

Den Krieck vrijwilligers uitgebreidt in het zonnetje gezet

BREEZAND – In zwembad Den Krieck in Breezand zijn de vrijwilligers, die helpen bij het gehandicapten zwemmen, getrakteerd op een welverdiend bloemetje. Al vele jaren wordt op dinsdagmorgen in het zwembad gelegenheid geboden aan mensen met een handicap of met tijdelijke lichamelijke problemen, zoals bijvoorbeeld rugklachten, om te zwemmen en te oefenen in extra warm water. 
Dit gebeurt onder de begeleiding van een aantal vrijwilligers, die bijna allen vanaf de start van deze activiteit, destijds geïnitieerd door Agaath en Henk Rietdijk, elke dinsdagmorgen aanwezig zijn om te helpen. De meesten zijn al meer dan dertig jaar zeer enthousiast actief. Het team is de laatste jaren versterkt met een man, die al net zo gemotiveerd te werk gaat als de dames. Het stichtingsbestuur van het zwembad is zeer blij met deze groep weldoeners en heeft ze weer eens in het zonnetje gezet.
Dit gebeurt elk jaar in de aanwezigheid van oud-voorzitter Gerard van Drunen, die deze geweldenaren een warm hart toedraagt.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.