Den Krieck vrijwilligers uitgebreidt in het zonnetje gezet

BREEZAND – In zwembad Den Krieck in Breezand zijn de vrijwilligers, die helpen bij het gehandicapten zwemmen, getrakteerd op een welverdiend bloemetje. Al vele jaren wordt op dinsdagmorgen in het zwembad gelegenheid geboden aan mensen met een handicap of met tijdelijke lichamelijke problemen, zoals bijvoorbeeld rugklachten, om te zwemmen en te oefenen in extra warm water. 
Dit gebeurt onder de begeleiding van een aantal vrijwilligers, die bijna allen vanaf de start van deze activiteit, destijds geïnitieerd door Agaath en Henk Rietdijk, elke dinsdagmorgen aanwezig zijn om te helpen. De meesten zijn al meer dan dertig jaar zeer enthousiast actief. Het team is de laatste jaren versterkt met een man, die al net zo gemotiveerd te werk gaat als de dames. Het stichtingsbestuur van het zwembad is zeer blij met deze groep weldoeners en heeft ze weer eens in het zonnetje gezet.
Dit gebeurt elk jaar in de aanwezigheid van oud-voorzitter Gerard van Drunen, die deze geweldenaren een warm hart toedraagt.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs