Denkkracht van Nederland: Ellen Punter uit Middenmeer

Middenmeer – Ze weten niet wat ze overkomt bij Peter Appel Transport nadat het filmpje met 1 van hun chauffeurs op facebook werd gezet. Het bedrijf reageert dan ook vol trots.
,,Wat een hoop reacties op het filmpje van chauffeuse Ellen en Peter Appel Transport! Volgens ons is Ellen al goed op weg naar een vast contract! Goede ideeën ook in de reacties, erg leuk om te zien. Bij Peter Appel Transport hechten we veel waarde aan veiligheid en kwaliteit. Dat is gebaat bij ervaring die we samen met onze mensen opbouwen. Daarom streven wij naar langdurige arbeidsrelaties. Ellen, wij wensen je nog veel werkplezier bij ons toe en veel veilige kilometers!” schrijft het bedrijf op Facebook

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs