2°C | Amsterdam

Derde bijeenkomst met migranten in de Wieringermeer.

WIERINGERWERF – De eerste zaterdag van januari staat voor de deur. Dan wordt er weer een ontmoetingsmiddag tussen de nieuwe en oud-bewoners van de Wieringermeer georganiseerd. De eerste zaterdag in november in Slootdorp was geslaagd door de Bingo, de tweede in december in Middenmeer een groot succes rond de komst van Sint en Piet.
Nu staat een derde middag in “het Centrum” aan de Terpstraat te Wieringerwerf op stapel met spelen zoals de aloude “Stoelendans” en nog veel meer. In een ontspannen sfeer is er gelegenheid om elkaar te leren kennen en contacten te leggen. Een gezellige en doeltreffende manier om de mensen die noodgedwongen in de Wieringermeer zijn komen wonen te helpen bij het inburgeren.
Zaterdag 7 januari is iedereen op uitnodiging van Stichting Present en afvaardigers van de gezamenlijke kerken van 14.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom in het Centrum naast kerkgebouw “de Samenstroom”. Tijdens deze derde editie is het fijn als er bij de koffie, thee en limonade cake geserveerd kan worden want het blijkt dat iedereen dit heerlijk vindt.
Dus als iemand op deze wijze een steentje bij wil dragen aan het welslagen van de middag dan wordt dat erg gewaardeerd. Dit geldt ook als men kan zorgen voor vervoer naar Wieringerwerf of gewoon aanwezig wil zijn.
Informeren of aanmelden kan via [email protected]

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.