Dierenpolitie haalt dieren uit woning Hendsweel Hippolytushoef

Hippolytushoef  Donderdag heeft de dierenpolitie samen met de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming (LID) een aantal dieren uit een huis gehaald aan de Hendsweel.
In de woning werden diverse verwaarloosde huisdieren aangetroffen. Het betreft zes katten, een hond en twee kanaries. De eigenaren van de dieren krijgen een proces verbaal voor het onthouden van de nodige zorg aan hun huisdieren. De dieren worden voorlopig op een geheim adres ondergebracht,meldt RTVNoordkop.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs