51-jarige Medemblikker dodelijk verongelukt op Medemblikkerweg

WIERINGERMEER –  De man die vanmorgen in Middenmeer om het leven kwam toen hij met zijn scooter op een auto klapte, is een 51-jarige man uit Medemblik. Dat heeft de politie bevestigd aan NH.

Rond iets voor 6.00 uur kwam de bestuurder van de scooter ter hoogte van de Medemblikkerweg op de N240 in botsing met een auto. Daarbij is de scooterrijder overleden, bevestigt de politie aan NH. De 56-jarige automobilist uit Wieringerwerf is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs