Doe mee aan de Surfweek op het Amstelmeer

WESTERLAND – Heel veel windsurfen, SUPpen, waterspelletjes, en ook een beetje theorie. Een week vol sportiviteit en gezelligheid aan het Amstelmeer is gegarandeerd. De Surfweken starten op maandag en eindigen op vrijdag. 
De lessen beginnen om 9.30 uur en zijn klaar om 16.00 uur. Er wordt thuis geslapen en iedereen dient zijn eigen broodjes en drinken mee te nemen. Meedoen aan de Surfweek kan vanaf 10 jaar en zowel beginnende windsurfers als gevorderde windsurfers zijn welkom.
Meer info: www.leerwindsurfen.nl of bel Niek op 06-45552032.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs