Doe mee met de Zomerse Sportweek in Hollands Kroon

HOLLANDS KROON – Van 22 tot en met 26 augustus organiseert het jongerenwerk van L!NK in samenwerking met Sportservice Schagen de Zomerse Sportweek in Hollands Kroon. Jongeren van 10 tot en met 22 jaar mogen aan deze Sportweek mee doen. Er zijn diverse activiteiten die deze week de revue passeren. De jongeren kunnen onder andere kiezen uit abseilen, surfen of suppen, archery tag, boarding voetbal, freerunning, calisthenics en mountainbiken. Schrijf je snel in!
Abseilen vanaf de kerk op maandag 22 augustus van 11:00uur tot 15:00uur in Breezand
Voor de jongeren zonder hoogtevrees, is er de mogelijkheid voor abseilen van de Sint Jan kerk aan de Wijdenes Spaansweg 58 in Breezand. Via de trap wordt er omhoog geklommen en aan de buitenkant van de kerk klimmen zij weer naar beneden. Kosten voor dit unieke evenement zijn € 3,- per persoon.
Surfen of suppen op dinsdag 23 augustus of woensdag 24 augustus van 16:30uur tot 18:30uur op het Lutjestrand in Westerland
Voor een avondje op het water, kun je je aanmelden voor surfen of suppen. Op het Lutjestrand in Westerland kun je deze leuke activiteiten beoefenen. Je zwemkleding trek je thuis al aan, en op het Lutjestrand krijg je een pak, schoenen, een plank en eventueel een zeil te leen. Bij het aanmelden dien je aan te geven of je wilt gaan surfen of wilt gaan suppen. Kosten voor deze activiteit zijn € 3,- per persoon.
Archery Tag op woensdag 24 augustus van 10:00uur tot 13:00uur in het Dijksgatsbos, Noorderdijkweg 23 te Wieringerwerf
Wie is de volgende Robin Hood? Kom er nu achter! Archery Tag is namelijk een mix van paintball, trefbal en boogschieten. In dit spel moet je met pijl en boog op elkaar schieten. Gelukkig zijn de pijlen voorzien van een zachte schuinrubberkop en voel je dat je wordt geraakt maar meer ook niet.
Kosten voor deze spannende activiteit zijn € 3,- per persoon.
Boardingvoetbal op woensdag 24 augustus van 14:00uur tot 16:00uur in Park de Meet in Nieuwe Niedorp
Teams bestaande uit minimaal vier en maximaal zes personen, gaan in een afgebakend veld vier tegen vier voetballen zonder keeper. Bij voldoende meidenteams, wordt er gestreden in twee aparte poules; één voor de jongens en één voor de meiden. Vergeet deze middag niet je sportkleding mee te nemen, houdt er rekening mee dat er geen kleedruimte aanwezig is in het park. Opgeven voor dit evenement doe je in teams, van minimaal 4 personen en maximaal 6 personen.
Freerunnen op donderdag 25 augustus van 14:00uur tot 15:00uur bij het gemeentehuis van Anna Paulowna, De Verwachting 1 in Anna Paulowna
Echte stuntmannen en -vrouwen gezocht! Spring, ren en probeer de moeilijkste trics met hulp van ervaren instructeurs uit. Rond het gemeentehuis van Anna Paulowna zullen er verschillende obstakels opgezocht worden om deze middag spectaculair te vullen. Kom rond 13:45uur bij het gemeentehuis zodat er echt op tijd begonnen kan worden met het freerunnen.
Calisthenics op donderdag 25 augustus van 15:00uur tot 17:00uur tegenover Belterlaan 22 in Hippolytushoef
The Bargetters in Hippolytushoef openen hun park om een training bij te wonen. Calisthenics is een streetworkout waarbij er getraind wordt op een speelpleintje. Er worden verschillende specifieke trics aangeboden. Denk jij sterk genoeg te zijn om hieraan mee te doen, geef je dan snel op.

Mountainbiken op vrijdag 26 augustus van 10:00uur tot 12:00uur of van 14:00uur tot 16:00uur aan de Westerlanderweg 160 in Westerland
Tijdens deze dag leer je alle fijne kneepjes van het mountainbiken. De technieken als schakelen, remmen, balans, bochten, hindernissen, klimmen en dalen komen aan bod. Ervaring met het mountainbiken is niet nodig. Er staan mountainbikes voor daar voor jullie klaar. Kosten voor deze activiteit zijn € 3,- per persoon.
Aanmelden
Geef je voor 8 augustus op, wees er tijdig bij want vol = vol! Inschrijven kan door een mail te sturen met daarin: de keuze voor de activiteit(en), naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum naar jillis@linkprojecten.nl.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs