2°C | Amsterdam

Doodzieke Carola uit Wieringerwaard heeft nog maar 1 wens

WIERINGERWAARD – De 33-jarige Carola Bruin uit Wieringerwaard heeft nog één wens: trouwen met haar Jurgen. Carola heeft uitgezaaide borstkanker en niet lang meer te leven. Familie en vrienden zijn nu een inzamelingsactie begonnen, om het droomhuwelijk waarheid te laten worden.
Drie jaar geleden kreeg Carola het nieuws over haar ziekte te horen. Inmiddels weet ze dat ze niet meer beter zal worden. “Ik wil heel graag met de vader van mijn kinderen trouwen, aangezien we niet weten hoe lang ik nog in leven ben”, vertelt Carola tegen NH.
Carola vertelt dat ze een huwelijk ook voor haar kinderen, 5 en 7 jaar oud, erg belangrijk vindt. “Zodat ze later daarop terug kunnen kijken. Dat ze kunnen zien dat we heel veel van elkaar hebben gehouden in de tijd dat we samen zijn.” Jurgen vult aan: “En voor onszelf als bevestiging.”
Inzamelingsactie
Carola is door haar ziekte noodgedwongen gestopt met werken. Door de vele medicijnen en ziekenhuisbezoeken heeft het gezin het niet breed. Familieleden en vrienden zijn daarom een inzamelingsactie begonnen, zodat het droomhuwelijk plaats kan vinden en Carola een prachtige jurk kan uitzoeken. 
Wil jij Carola helpen haar droombruiloft waar te maken? Via de website dreamordonate.nl kun je doneren.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.