Doodzieke Carola uit Wieringerwaard heeft nog maar 1 wens

WIERINGERWAARD – De 33-jarige Carola Bruin uit Wieringerwaard heeft nog één wens: trouwen met haar Jurgen. Carola heeft uitgezaaide borstkanker en niet lang meer te leven. Familie en vrienden zijn nu een inzamelingsactie begonnen, om het droomhuwelijk waarheid te laten worden.
Drie jaar geleden kreeg Carola het nieuws over haar ziekte te horen. Inmiddels weet ze dat ze niet meer beter zal worden. “Ik wil heel graag met de vader van mijn kinderen trouwen, aangezien we niet weten hoe lang ik nog in leven ben”, vertelt Carola tegen NH.
Carola vertelt dat ze een huwelijk ook voor haar kinderen, 5 en 7 jaar oud, erg belangrijk vindt. “Zodat ze later daarop terug kunnen kijken. Dat ze kunnen zien dat we heel veel van elkaar hebben gehouden in de tijd dat we samen zijn.” Jurgen vult aan: “En voor onszelf als bevestiging.”
Inzamelingsactie
Carola is door haar ziekte noodgedwongen gestopt met werken. Door de vele medicijnen en ziekenhuisbezoeken heeft het gezin het niet breed. Familieleden en vrienden zijn daarom een inzamelingsactie begonnen, zodat het droomhuwelijk plaats kan vinden en Carola een prachtige jurk kan uitzoeken. 
Wil jij Carola helpen haar droombruiloft waar te maken? Via de website dreamordonate.nl kun je doneren.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs