Dorcas Fietsdag goed voor ruim 8000 euro.

REGIONIEUWS – De tiende editie van de jaarlijkse Dorcas Fietsdag is dankzij uitstekend fietsweer en een kleurrijke tocht door West-Friesland een groot succes geworden. Bijna zeshonderd deelnemers meldde zich bij de vier opstapplaatsen. Samen met de sponsors in het programmaboekje leverde dit het bedrag op van € 8.000,-.
Deze mooie fietstocht van ongeveer dertig kilometer ging langs de mooiste plekjes van West-Friesland, zoals Broek op Langedijk, Nieuwe Niedorp en Waarland. Al fietsend leverden de deelnemers  bij aan het kinderontwikkelingsproject van Dorcas in Arusha, Tanzania.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs