2°C | Amsterdam

Dorpsraad Breezands Belang ergert zich aan jakkeraars Zandvaart Breezand

BREEZAND – De Dorpsraad van Breezand is wel een beetje klaar met de bestuurders van auto’s/motoren/bromfietsen/scooters die zich niet aan de geldende snelheidsbeperking houden op de Zandvaart in Breezand.
Ter plaatse mag maar 50km/u worden gereden maar er zijn er maar weinig die zich daar aan houden. De Dorpsraad vraagt de mensen hun gezond verstand te gebruiken in zich aan deze snelheidslimiet te houden en het liefst nog wat langzamer rijden omdat er ook jonge kinderen wonen nog wel eens spontaan willen oversteken.
Maar ook de hondenliefhebbers ergeren zich regelmatig aan de snelheden waarmee ze over de Zandvaart rijden, je hond uit laten in de schemer is een enorme uitdaging.  Moray Juffermans van de Dorpsraad: ,,We moeten er toch niet aan denken dat het echt een keer fout afloopt? Dus een vriendelijk verzoek om uw snelheid te matigen op de Zandvaart in Breezand..”

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.