Dorpsraad Breezands Belang ergert zich aan jakkeraars Zandvaart Breezand

BREEZAND – De Dorpsraad van Breezand is wel een beetje klaar met de bestuurders van auto’s/motoren/bromfietsen/scooters die zich niet aan de geldende snelheidsbeperking houden op de Zandvaart in Breezand.
Ter plaatse mag maar 50km/u worden gereden maar er zijn er maar weinig die zich daar aan houden. De Dorpsraad vraagt de mensen hun gezond verstand te gebruiken in zich aan deze snelheidslimiet te houden en het liefst nog wat langzamer rijden omdat er ook jonge kinderen wonen nog wel eens spontaan willen oversteken.
Maar ook de hondenliefhebbers ergeren zich regelmatig aan de snelheden waarmee ze over de Zandvaart rijden, je hond uit laten in de schemer is een enorme uitdaging.  Moray Juffermans van de Dorpsraad: ,,We moeten er toch niet aan denken dat het echt een keer fout afloopt? Dus een vriendelijk verzoek om uw snelheid te matigen op de Zandvaart in Breezand..”

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs