Dorpsraad Haringhuizen en Moerbeek gaan voor schone bermen

Haringhuizen – Op zaterdagochtend 19 maart  organiseert de Dorpsraad Haringhuizen en Moerbeek voor de vijfde keer een schoonmaakactie voor de bermen in haar buitengebied. De ochtend start net als voorgaande jaren met een kop koffie met koek en het schoonmaken duurt ongeveer anderhalf uur.
Zwerfv.Actie 2015De dorpsraad verwacht in deze korte tijd met een aantal enthousiaste mensen weer vele zakken zwerfafval op te halen en de prachtige omgeving weer helemaal schoon te maken. Na de klus zullen de schoonmakers de ‘buit’  bekijken en onder het genot van een beker chocolademelk nog even gezellig napraten. Ook kinderen zijn, onder begeleiding van volwassenen, van harte welkom. De jeugd heeft de toekomst en wie weet is een schoonmaakactie over een aantal jaar niet meer nodig omdat iedereen zelf zijn rommel opruimt. Dat zou toch mooi zijn!

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs