2°C | Amsterdam

Dorpsraad Haringhuizen en Moerbeek gaan voor schone bermen

Haringhuizen – Op zaterdagochtend 19 maart  organiseert de Dorpsraad Haringhuizen en Moerbeek voor de vijfde keer een schoonmaakactie voor de bermen in haar buitengebied. De ochtend start net als voorgaande jaren met een kop koffie met koek en het schoonmaken duurt ongeveer anderhalf uur.
Zwerfv.Actie 2015De dorpsraad verwacht in deze korte tijd met een aantal enthousiaste mensen weer vele zakken zwerfafval op te halen en de prachtige omgeving weer helemaal schoon te maken. Na de klus zullen de schoonmakers de ‘buit’  bekijken en onder het genot van een beker chocolademelk nog even gezellig napraten. Ook kinderen zijn, onder begeleiding van volwassenen, van harte welkom. De jeugd heeft de toekomst en wie weet is een schoonmaakactie over een aantal jaar niet meer nodig omdat iedereen zelf zijn rommel opruimt. Dat zou toch mooi zijn!

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.