2°C | Amsterdam

Drama in Den Helder tijdens bruiloft.

DEN HELDER – Een bruiloft op het stadhuis van Den Helder werd vanmiddag ruw verstoord toen een paard dat de koets met het bruidspaar trok op hol sloeg.
Dat meldt het NHD donderdagavond. Volgens een ooggetuige ter plaatse was het huwelijkspaar net uit de koets gestapt om het stadhuis te betreden toen een van de twee paarden in het span op hol sloeg. De koetsier raakte hierbij zo zwaar gewond dat hij moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis. 
Het paard rende de Bijlweg over en kwam daar in aanvaring met een boom. Het dier raakte hierdoor zo zwaar gewond dat een aangesnelde dierenarts het moest laten inslapen, volgens onze mediapartner NH.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.