Drank mogelijke oorzaak ongeval Middenmeer

MIDDENMEER – Afgelopen nacht rond half 1 zijn twee voertuigen met elkaar in aanraking gekomen bij een kop/staatbotsing op de Schagerweg in Middenmeer. De snel ter plaatse gekomen politie vermoedde direct al dat er drank in het spel was en nam beide bestuurders een blaastest af. Hier werd mogelijk 1 van de bestuurders door de politie voor verder onderzoek op het politiebureau meegenomen.
Beide auto’s kunnen naar de sloop, deze zijn bij het ongeval total loss geraakt en door een bergingsbedrijf meegenomen. 1 van de bestuurders zat knel in de auto en moest door de brandweer worden bevrijdt maar bleek niet gewond te zijn geraakt en hoefde daarom niet mee naar het ziekenhuis.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs