2°C | Amsterdam

Drank mogelijke oorzaak ongeval Middenmeer

MIDDENMEER – Afgelopen nacht rond half 1 zijn twee voertuigen met elkaar in aanraking gekomen bij een kop/staatbotsing op de Schagerweg in Middenmeer. De snel ter plaatse gekomen politie vermoedde direct al dat er drank in het spel was en nam beide bestuurders een blaastest af. Hier werd mogelijk 1 van de bestuurders door de politie voor verder onderzoek op het politiebureau meegenomen.
Beide auto’s kunnen naar de sloop, deze zijn bij het ongeval total loss geraakt en door een bergingsbedrijf meegenomen. 1 van de bestuurders zat knel in de auto en moest door de brandweer worden bevrijdt maar bleek niet gewond te zijn geraakt en hoefde daarom niet mee naar het ziekenhuis.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.