2°C | Amsterdam

Drie mensen gered van zinkend zeilschip Amstelmeer

HIPPOLYTUSHOEF – Op het Amstelmeer tussen Anna Paulowna en Hippolytushoef is vanavond een zeilschip van het type Centaur gezonken, nadat het eerder op de avond al water maakte. De drie opvarenden zijn gered.
Dat meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Noord-Holland-Noord. Het schip kwam in de problemen in de Houkeshaven, een haventje aan de noordkant van het Amstelmeer. Toen de opvarenden merkten dat het schip water maakte, hebben ze zelf alarm geslagen. Daarop werden behalve enkele duikteams van de brandweer ook de Marine Watersport Vereniging Amstelmeer gealarmeerd.
Leden van die watersportvereniging hebben de opvarenden uiteindelijk naar de oever gebracht. De slachtoffers kampten met onderkoelingsverschijnselen en zijn daar behandeld door ambulancepersoneel. Of ze voor verdere behandeling naar het ziekenhuis moesten, is niet duidelijk

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.