Drie tieners slopen kapitale motorboten

Den Helder – Drie tieners hebben afgelopen weekend in de haven van Den Helder acht luxe motor- en zeiljachten vernield. De eigenaars van jachtwerf Willemsoord denken te weten wie de daders zijn. Als zij zich niet snel melden, worden de beelden van de bewakingscamera online gezet.

Daarmee dreigen eigenaar Raymond Prikken en zijn vrouw Cindy op Facebook. Ze schrijven dat ze verdrietig en boos zijn. “Een groep jongens heeft zich flink uitgeleefd op de boten die buiten in de stalling staan. Ze hebben op bijna alle boten huisgehouden. Het gaat hier om heel veel materiële schade, maar ook om emotionele schade. Wie doet nu zo iets!!!”
Kleingeld
Prikken laat aan NH weten dat hij denkt te weten wie de vernielzuchtige jongens zijn die zaterdagnacht hebben toegeslagen. Ze klommen die nacht over een hek heen en gingen zo het terrein van de werf op. Vervolgens trapten ze deuren van boten in en vernielden zij interieurs. Ook namen zij kleingeld en kleine voorwerpen mee.
De jonge daders gingen bij acht van de elf aanwezige jachten tekeer. Prikken schat de schade op tienduizenden euro’s.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs