2°C | Amsterdam

Drie tieners slopen kapitale motorboten

Den Helder – Drie tieners hebben afgelopen weekend in de haven van Den Helder acht luxe motor- en zeiljachten vernield. De eigenaars van jachtwerf Willemsoord denken te weten wie de daders zijn. Als zij zich niet snel melden, worden de beelden van de bewakingscamera online gezet.

Daarmee dreigen eigenaar Raymond Prikken en zijn vrouw Cindy op Facebook. Ze schrijven dat ze verdrietig en boos zijn. “Een groep jongens heeft zich flink uitgeleefd op de boten die buiten in de stalling staan. Ze hebben op bijna alle boten huisgehouden. Het gaat hier om heel veel materiële schade, maar ook om emotionele schade. Wie doet nu zo iets!!!”
Kleingeld
Prikken laat aan NH weten dat hij denkt te weten wie de vernielzuchtige jongens zijn die zaterdagnacht hebben toegeslagen. Ze klommen die nacht over een hek heen en gingen zo het terrein van de werf op. Vervolgens trapten ze deuren van boten in en vernielden zij interieurs. Ook namen zij kleingeld en kleine voorwerpen mee.
De jonge daders gingen bij acht van de elf aanwezige jachten tekeer. Prikken schat de schade op tienduizenden euro’s.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.