Drugsrijder rijdt auto aan gort

Regionieuws – De politie heeft gisteravond een 33-jarige man aangehouden, nadat hij onder invloed van drugs in zijn auto had gereden. Agenten kregen de melding dat er op het Havenplein een man in zijn auto voorovergebogen tegen het stuur aanzat. Even daarvoor zou hij al bijzonder slecht hebben gereden. 
Drugs in auto
Toen de politie bij de melding arriveerde, zagen ze een stilstaande auto met draaiende motor staan. De man lag inderdaad voorovergebogen tegen zijn stuur. In de auto werd drugs gevonden. Ook van zijn slechte rijgedrag werd bewijs gevonden: de complete rechterzijde van de wagen had schade. De man zonder vaste woon- of verblijfplaats is meegenomen naar het bureau.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs