Druk bezochte open dag vliegveld Middenmeer

MIDDENMEER – Kleine afstandbestuurbare helicopters tot dubbeldekkers, de bezoekers van de open dag op het vliegveld van Middenmeer konden hun hart naar hartelust ophalen.
Vele honderden bezoekers zagen demonstraties van de diverse vliegtuigen maar ook mochten de bezoekers, tegen betaling, meevliegen met de vliegers om het ook zelf eens mee te maken hoe het is om te vliegen in een klein vliegtuigje.  Heel leuk om te zien was hoe de radiografische bestuurbare vliegtuigen en helicopters de meest moelijke capriolen konden uithalen, zo vloog een helicopter op zijn kop laag over het veld om daarna direct een looping te maken.
Veel bekijks hadden ook de zogenaamde ‘paramotors’ kleine motoren die je op je rug bind of op een driewieler kan plaatsen en dan met behulp van een opblaasbare vleugel de lucht in gaat. Snel gaat het niet maar het bracht bij velen wel de ooh’s en de aah’s op de lippen.
Interview Sjaak Bechthold piloot en instructeur van een paramotor.

Interview Roeland Cornet bestuurslid Vliegveld Middenmeer

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs