2°C | Amsterdam

Druk bezochte open dag vliegveld Middenmeer

MIDDENMEER – Kleine afstandbestuurbare helicopters tot dubbeldekkers, de bezoekers van de open dag op het vliegveld van Middenmeer konden hun hart naar hartelust ophalen.
Vele honderden bezoekers zagen demonstraties van de diverse vliegtuigen maar ook mochten de bezoekers, tegen betaling, meevliegen met de vliegers om het ook zelf eens mee te maken hoe het is om te vliegen in een klein vliegtuigje.  Heel leuk om te zien was hoe de radiografische bestuurbare vliegtuigen en helicopters de meest moelijke capriolen konden uithalen, zo vloog een helicopter op zijn kop laag over het veld om daarna direct een looping te maken.
Veel bekijks hadden ook de zogenaamde ‘paramotors’ kleine motoren die je op je rug bind of op een driewieler kan plaatsen en dan met behulp van een opblaasbare vleugel de lucht in gaat. Snel gaat het niet maar het bracht bij velen wel de ooh’s en de aah’s op de lippen.
Interview Sjaak Bechthold piloot en instructeur van een paramotor.

Interview Roeland Cornet bestuurslid Vliegveld Middenmeer

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.