Dubbelconcert in de Muziektuin Schagen

SCHAGEN – In de Muziektuin van Schagen aan de Loet vinden zondag 12 juni vanaf 12.00 uur twee optredens plaats. Deze zondag mag popkoor Mid-life als eerste beginnen, daarna is het de beurt aan bigband Dirk’s Horns.
Popkoor Mid-Life bestaat ongeveer elf jaar en de repetities vinden plaats in de schuur van Jos Bes in Tuitjenhorn. Het koor zingt een gevarieerd repertoire van popmuziek. Big Band Dirk’s Horns is een enthousiaste band bestaande uit een gemengd gezelschap van jonge en oudere muzikanten uit Dirkshorn en omgeving. De band staat onder leiding van Jan Kühne, saxofonist, gitarist en docent bij Muziekschool Valkkoog.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs