DWOW degradeert na slecht seizoen


WIERINGERWERF – Met een moeizame 2-1 overwinning wist koploper Texel’94 in de race te blijven voor het kampioenschap.DWOW had andere belangen om het zicht te houden voor een plaats in de na-competitie. Punten halen was voor beide teams dus erg belangrijk. 

Voorsprong

Op Texel kwam DWOW middels Danny Visser al snel op voorsprong (0-1). Jammer is, dat deze voorsprong niet lang gehandhaafd kon worden want 5 minuten later werd doelman Erwin Barten gepasseerd door aanvoerder Sander de Haan die de bal uit een moeilijke hoek over de DWOW keeper wist werken (1-1).

Druk

DWOW gaf zich niet gewonnen en wist het spel van Texel regelmatig te ontregelen door veel duels te winnen en was met reactie voetbal de bovenliggende partij. Na de pauze wist Texel meer druk uit te oefenen en na 20 min. verdween een afstandsschot van Koning met veel geluk via Joop Groot achter doelman Barten (2-1).

Buitenspeldoelpunt

DWOW gaf het niet op  maar het zat niet mee. De gelijkmaker van Ayco Kluvers werd wegens buitenspel even later geannuleerd. Een dubieuze situatie waarbij de scheidsrechter naar het raadplegen van de grensrechter van Texel’94 het doelpunt onder protest van de DWOW-ers annuleerde.

Terug naar de vierde klasse

Texel blijft door de moeizame overwinning in de race voor promotie en DWOW keert na een verblijf van twee seizoenen terug naar de 4e klasse mede doordat de grootste concurrent voor de na-competitie St. George niet meer is in te halen na hun 2-0 overwinning op Hugo Boys. 

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs