2°C | Amsterdam

DWOW degradeert na slecht seizoen


WIERINGERWERF – Met een moeizame 2-1 overwinning wist koploper Texel’94 in de race te blijven voor het kampioenschap.DWOW had andere belangen om het zicht te houden voor een plaats in de na-competitie. Punten halen was voor beide teams dus erg belangrijk. 

Voorsprong

Op Texel kwam DWOW middels Danny Visser al snel op voorsprong (0-1). Jammer is, dat deze voorsprong niet lang gehandhaafd kon worden want 5 minuten later werd doelman Erwin Barten gepasseerd door aanvoerder Sander de Haan die de bal uit een moeilijke hoek over de DWOW keeper wist werken (1-1).

Druk

DWOW gaf zich niet gewonnen en wist het spel van Texel regelmatig te ontregelen door veel duels te winnen en was met reactie voetbal de bovenliggende partij. Na de pauze wist Texel meer druk uit te oefenen en na 20 min. verdween een afstandsschot van Koning met veel geluk via Joop Groot achter doelman Barten (2-1).

Buitenspeldoelpunt

DWOW gaf het niet op  maar het zat niet mee. De gelijkmaker van Ayco Kluvers werd wegens buitenspel even later geannuleerd. Een dubieuze situatie waarbij de scheidsrechter naar het raadplegen van de grensrechter van Texel’94 het doelpunt onder protest van de DWOW-ers annuleerde.

Terug naar de vierde klasse

Texel blijft door de moeizame overwinning in de race voor promotie en DWOW keert na een verblijf van twee seizoenen terug naar de 4e klasse mede doordat de grootste concurrent voor de na-competitie St. George niet meer is in te halen na hun 2-0 overwinning op Hugo Boys. 

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.