DWOW verliest van SEW en ook zicht op 2e periode titel

Nibbixwoud – SEW heeft de tweede periode titel binnen weten te slepen na een duidelijke winst op DWOW, de ploeg uit Nibbixwoud won afgetekend met 3-1 van de ploeg uit Wieringerwerf.
Door deze tweede periode titel krijgt SEW een kans om volgend jaar te promoveren naar de tweede klasse en wat is er dan mooier omdat te kunnen spelen op het nieuwe sportcomplex dat nu wordt gebouwd in Nibbixwoud.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs