2°C | Amsterdam

Een expositie over paarden in van Ewijcksluis

VAN EWIJCKSLUIS – Elke maand organiseert galerie van Ewijcklsuis wisselende expositie van schilderijen, beelden en andere kunstuitingen in het eetcafé. De nieuwe expositie begint steeds op de tweede zondag van de maand vanaf 15.00 uur en wordt geopend door de exposant zelf. Aansluitend is er een gezellig samenzijn met hapjes, drankjes en gelegenheid om de kunstwerken te bekijken en te bespreken. En na de Kunst komt de excellente Kippensoep, die rond half zes wordt geserveerd met stokbroodjes en kruidenboter.
Er zijn werken te zien van Marja Steffens, Will Veerman, Joke Pruis, Silvia Karssen, Claryann Hoog, Marloes Roemer, Ada van der Wereld en Irene Zandvliet. De vrouwen schilderen of tekenen allemaal al kortere of langere tijd onder leiding van Trudie. Vaak naar een onderwerp uit de natuur.
Vandaar dat dit het thema is geworden voor de groepsexpositie: De Natuur. De expositie wordt zondag 11 september om 15.00 uur geopend. Een mooie kans om onder het genot van een drankje en de vermaarde kippensoep de werken te bekijken.
Iedereen is van harte welkom.

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.