Eenakter Festival Anna Paulowna

Anna Paulowna – Geïnspireerd door het thema Watersnood en/of 100 jaar droge voeten treden op 16 april 2016 drie toneelgezelschappen op met een eenakter, een amateurgroep uit Joure, theatergroep TOM en Het Noorden Speelt. Van TOM is bekend dat het stuk gaat over dementerend mensen en een traumatische ervaring. Een dijkdoorbraak speelt een centrale rol. De aanvang is 19.30 uur, afloop 22.00 uur.
Het Eenakter Festival is in de Keesschuur, Middenweg 9b in Anna Paulowna. Contactgegevens: Corinne Timmer, bestuurslid Stichting Kunst en Cultuur Anna Paulowna, cltimmer@quicknet.nl

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs