Eenzijdig ongeval Hippolytushoef (update)

Hippolytushoef – In de nacht van vrijdag op zaterdag is een bestuurder met zijn auto frontaal op een boom op de Koningin Julianalaan gereden. Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden doet de politie nog onderzoek naar. De auto zelf is total loss en door een bergingsbedrijf meegenomen.
Het is onduidelijk hoe het met de bestuurder en mogelijke passagiers is afgelopen. De politie kon hier geen mededelingen overdoen, ook niet of er drank in het spel was of dat de gladheid een mogelijke oorzaak is geweest van het ongeval.
Update: De politie laat weten dat van de 19-jarige bestuurder een bloedmonster is afgenomen om te controleren of er drank in he spel is, samen met zijn eveneens 19-jarige passagier is hij gewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs