2°C | Amsterdam

Eerste bijeenkomst Alzheimercafé 2017 in De Bron.


REGIO – U bent welkom in het Alzheimercafé, op woensdag 11 januari 2017. De onderwerpen van deze avond zijn: Dilemma’s bij dementie. Het omgaan met een veranderende werkelijkheid. Als je naaste niet meer wil douchen. Wie betrek je bij de zorg? En auto rijden met dementie.
Voor mantelzorgers van iemand met dementie zijn er steeds weer nieuwe dilemma’s. Deze avond willen wij voor u een aantal dilemma’s aan de orde laten komen. Wij kijken samen naar een film waar deze aan de orde komen. En waar mantelzorgers ieder op zijn/haar manier mee omgaan. De aanwezige casemanagers zullen samen met u ingaan op de dillema’s
U bent van harte welkom vanaf 19.15 uur met koffie of thee. Om 19.30 wordt er gestart met het onderwerp. Na de pauze is er gelegenheid tot het stellen van vragen en kunt u nog napraten met andere bezoekers. Tevens kunt u op de informatietafel folders en andere materialen inzien.
De toegang is gratis, aanmelden niet nodig. De avond wordt gehouden in: Zorgcentrum “de Bron” Kogerlaan 36a 1741 DA Schagen
Het Alzheimer café wordt georganiseerd in samenwerking met Alzheimer Nederland, Afdeling Noord-Holland Noord, Geriant DOC-team (Dementie Onderzoek en Casemanagement) Woonzorggroep SAMEN, Wonen Plus Welzijn, Evean, Omring, en wordt financieel ondersteund door de gemeente Schagen.

Related Articles

Op zoek naar een heerlijk nieuw recept om uit te proberen? Bokkenpootjes zijn een traditionele Nederlandse traktatie die perfect zijn voor elke gelegenheid. Ze
Wilt u ook een heerlijk bolus recept maken? Een bolus is een soort voedsel dat populair is in veel landen over de hele wereld.

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.