Enorme hennepkwekerij Wieringerwerf opgerold

WIERINGERWERF – In een pand aan de Oostermiddenmeerweg in Wiefingerwerf heeft de politie dinsdag een hennepkwekerij aangetroffen. In het pand stonden ruim 1800 planten; verdeeld over vier ruimtes. Tevens was sprake van diefstal stroom.
In het pand waren zes personen aanwezig. Het gaat om vier mannen van 31, 31, 36, 46 uit Den Haag, een 45-jarige man uit Wateringen en een 38-jarige man uit Rotterdam. De verdachten waren bezig met het knippen van hennep. Het zestal is meegenomen naar het politiebureau voor onderzoek. De politie stelt een onderzoek in naar de hennepkwekerij.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs