Er gaat weer gevoetbald worden om de Zwaluwencup

BREEZAND – Aankomende zaterdag 6 augustus is het weer tijd voor de voetballers van ZAP om aan te treden tegen teams van o.a. Nieuwe Niedorp en Geel Zwart om uit te maken wie er dit jaar met de ‘Zwaluwcup’ naar huis mag gaan.
De organisatie heeft wel te maken met een kleine tegenslag vanwege de vakantie, diverse clubs hebben moeten afzeggen omdat teveel voetballers genieten van een wel verdiende vakantie. Maar om dit op te vangen zal ZAP zelf met twee teams gaan meedoen.
De wedstrijden duren 2x een half uur, en de beslissingswedstrijden om de eerste en tweede plaatse en de wedstrijd om de derde en vierde plaats zullen ook elk 2x een half uur duren. Het toermooi begint om 17:00 uur op het sportcomplex van ZAP aan de Ceresplein 1 in Breezand.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs