Expositie Japanse tuin Julianadorp

REGIONIEUWS – In de Japanse tuin aan Wierbalg 2841 in Julianadorp is zondag 15 mei, eerste pinksterdag, voor de negende keer een expositie te bezoeken. Hans Witteveen en Joke Hanegraaf exposeren met keramiek en Marianne Barth exposeert haar schilderijen. De tuin is geopend van 11.00 tot 16.00 uur.
Keramiek van Hans Witteveen kenmerkt zich door fel kleurgebruik en toepassingen van andere materialen zoals steen en hout. Dierfiguren worden tot de kern teruggebracht en veel vormen komen vanuit het vierkant of de bolvorm. Deze beelden zijn voor zowel binnen als buiten. Joke Hanegraaf exposeert haar mensfiguren, vazen en schalen. Deze zijn vaak strak gestileerd, maar toch met een speels karakter en verrassende onderwerpen die uit de natuur komen. Marianne Barth laat olieverfschilderijen zien, geschilderd volgens de klassieke technieken. De onderwerpen hiervoor variëren van stillevens tot bloemen en portretten.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs