2°C | Amsterdam

Expositie Japanse tuin Julianadorp

REGIONIEUWS – In de Japanse tuin aan Wierbalg 2841 in Julianadorp is zondag 15 mei, eerste pinksterdag, voor de negende keer een expositie te bezoeken. Hans Witteveen en Joke Hanegraaf exposeren met keramiek en Marianne Barth exposeert haar schilderijen. De tuin is geopend van 11.00 tot 16.00 uur.
Keramiek van Hans Witteveen kenmerkt zich door fel kleurgebruik en toepassingen van andere materialen zoals steen en hout. Dierfiguren worden tot de kern teruggebracht en veel vormen komen vanuit het vierkant of de bolvorm. Deze beelden zijn voor zowel binnen als buiten. Joke Hanegraaf exposeert haar mensfiguren, vazen en schalen. Deze zijn vaak strak gestileerd, maar toch met een speels karakter en verrassende onderwerpen die uit de natuur komen. Marianne Barth laat olieverfschilderijen zien, geschilderd volgens de klassieke technieken. De onderwerpen hiervoor variëren van stillevens tot bloemen en portretten.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.