Expositie Watersnood Anna Paulowna

Anna Paulowna – In het museum Oud Anna Paulowna vind u de expositie 100 jaar na de watersnood in de Anna Paulowna polder. In het museum zijn de foto’s van o.a. fotograaf Piet Jonker uitvergroot en zijn het hele jaar te bekijken. De openingstijden van het Museum zijn elke dinsdagmiddag 14:00-17:00 uur en daarnaast de eerste zondag van de maand van 14:00-17:00 uur. De expositie is tot 31 december 2016 te bekijken. Meer foto’s zijn te bezichtigen in de beeldbank op de site van museum Anna Paulowna.
Museum Oud Anna Paulowna, Zandvaart 5, Breezand
Contactgegevens: Rondleidingen: Christien Timmer, 0223-750032 en exposities: Mieke Blaauwboer, 0223-533286 Algemeen e-mail adres: info@museumannapaulowna.nl
Meer informatie (link): www.museumannapaulowna.nl

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs