Extra ledenvergadering LADA over Henk-Jan Wittink

HOLLAND KROON – Dat het binnen de fractie van LADA crisis is mag wel duidelijk zijn na alle berichtgevingen in de media na het verbannen van Henk-Jan Wittink uit de fractie na zijn geklaag over vriendjespolitiek bij de verkoop van het oude schoolgebouw in Oosterland.
Lees ook: LADA zet Henk-Jan Wittink uit de fractie
Fractievoorzitter Peter Couwenhoven laat weten dat het reglementair niet mogelijk is om tijdens de aankomende ledenvergadering van 30 mei al deze kwestie op de agenda te zetten maar dat er een extra ledenvergadering wordt gehouden op 27 juni aanstaande.  Couwenhoven zegt: ,, Aankomende maandag bespreken wij alleen de ongevingsvisie en worden er twee nieuwe bestuursleden gekozen, Moray Juffermans wordt voorgesteld als de nieuwe voorzitter van LADA en Jos Witte is voorgesteld voor de 2e opengevallen plaats in het bestuur van LADA“.
Lees ook: Voorzitter VVD-Hollands Kroon spil in uiteenvallen LADA fractie
Ondertussen laat de chef-redacteur van het NHD Ronald den Boer zich in de krant zich niet onbetuigd en brand Henk-Jan Wittink tot de grond toe af. Letterlijk schrijft den Boer dat: “Tegelijkertijd kon Lada vooraf weten wie ze met Henk Jan Wittink in huis haalden: een non-conformistische, kleurrijke Wieringer die graag zijn eigen plan trekt en knuppels in hoenderhokken werpt. In potentie dus een ongeleid projectiel. Dat begon al in de jaren 70 op het Johannes College in Den Helder, waar hij allerminst onopvallend opging tussen zijn klasgenoten.” In het NHD van vandaag staat de rest van het verhaal van Ronald den Boer.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs