Feest in ‘Koetelbrug’ met carnavalsvereniging de Meerkoetelaars

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

MIDDENMEER – In de omgetoverde schuur van Vader Verhuur aan Industrieweg 81 in Middenmeer wordt van vrijdag 5 tot en met dinsdag 9 februari carnaval gevierd onder leiding van carnavalsvereniging de Meerkoetelaars.
Het is dan volop feest in Koetelburg. Verschillende bands en artiesten treden op, waaronder bands als Synergy en KiNK. Het carnaval in Middenmeer trapt vrijdag af met het boerenKielenBal. Vrijdag worden ook verschillende basisscholen bezocht en de vereniging gaat een een feest bouwen in bejaardentehuis Lelypark. De bekende sleuteloverdracht vindt plaats in de Cultuurschuur.
Zaterdagmiddag is de optocht door Koetelburg met daarbij aansluitend de kindermiddag. Hier is voor de jongste meerkoeten onder ons een heerlijk glaasje limonade te halen en een tal van leuke spelletjes te doen. De zaterdagavond is er voor een iedere gek groots carnaval. Zondag pakt menig groep uit met de prachtigste creaties, waarmee een weekend weg te winnen is, waarna het op maandag heerlijk na je werk aansluiten is aan de bar op de afterworkparty.
De Meerkoetelaars sluiten op dinsdag af met het Grosse Meerkoetelaars und Meerkoetelarinnen Oktoberfeest, welke met Timmy Tirol, DJ Cor en een Special Guest nu al een groot feest beloofd te worden.
Kijk voor meer informatie op Facebook.nl/cv.demeerkoetelaars of op www.meerkoetelaars.nl.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category