Fietspad Hartweg van Zijdewind naar Winkel vlak en veilig.

ZIJDEWIND – Het fietspad langs de Hartweg van Zijdewind naar Winkel wordt van 15 aug. t/m 26 aug. grondig onderhanden genomen. Eerst wordt de bovenlaag af gevreesd, en afgevoerd zodat er een nieuw vlak wegdek kan worden aangebracht, dit zeker tot genoegen van de vele gebruikers van deze fietsroute.
Het was bepaald geen pretje om hier dagelijks en soms zelfs meerdere keren van gebruik te moeten maken. Door de vele bomen die tussen de Hartweg en het er naast gelegen fietspad zijn geplant leek het net een hobbelende geit die door de boomwortels werden veroorzaakt.
Telkens werden die hobbels en scheuren wel wat bijgewerkt maar dat was niet afdoende om de weg vlak en veilig begaanbaar te houden. Er is nu voor een rigoureuze aanpak gekozen, alle wortels die al dat ongemak veroorzaakte zijn met een mini-kraantje voorzien van een scherp hulpstuk door gezaagd en om geleid.
Na een paar weken ongemak hoeft niemand zich straks meer zorgen te maken opdat zij een of andere verzakking zullen oplopen en daarom soms gebruik maakten van de Hartweg die deze mankementen tot op heden niet vertoonde.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs