2°C | Amsterdam

Fietspad Hartweg van Zijdewind naar Winkel vlak en veilig.

ZIJDEWIND – Het fietspad langs de Hartweg van Zijdewind naar Winkel wordt van 15 aug. t/m 26 aug. grondig onderhanden genomen. Eerst wordt de bovenlaag af gevreesd, en afgevoerd zodat er een nieuw vlak wegdek kan worden aangebracht, dit zeker tot genoegen van de vele gebruikers van deze fietsroute.
Het was bepaald geen pretje om hier dagelijks en soms zelfs meerdere keren van gebruik te moeten maken. Door de vele bomen die tussen de Hartweg en het er naast gelegen fietspad zijn geplant leek het net een hobbelende geit die door de boomwortels werden veroorzaakt.
Telkens werden die hobbels en scheuren wel wat bijgewerkt maar dat was niet afdoende om de weg vlak en veilig begaanbaar te houden. Er is nu voor een rigoureuze aanpak gekozen, alle wortels die al dat ongemak veroorzaakte zijn met een mini-kraantje voorzien van een scherp hulpstuk door gezaagd en om geleid.
Na een paar weken ongemak hoeft niemand zich straks meer zorgen te maken opdat zij een of andere verzakking zullen oplopen en daarom soms gebruik maakten van de Hartweg die deze mankementen tot op heden niet vertoonde.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.