2°C | Amsterdam

Finale LTJ talentenjacht Westerland

WESTERLAND – LTJ is een talentenjacht voor vocalisten en instrumentalisten onder auspiciën van de Liaison Studio uit Wieringerwerf. Deze talentenjacht wordt gehouden in Brandend Zand op het Lutjestrand te Westerland. 
In 2014 en 2015 werden de eerste edities gehouden. Diverse talenten presenteerden zich. Winnaressen Fleur Raateland en Anouk Geertsma wonnen een professionele cd-opname en vijftig cd’s. Deze prijzen zijn, naast de onbetaalbare eeuwige roem, ook dit jaar weer te verdienen.
De opzet voor 2016 is gelijk aan die van vorig jaar. Inmiddels zijn er drie voorronden gehouden. Negen finalisten strijden in de finale op zondag 3 juli. De aanvang is om 16:00 uur. Publiek is vanzelfsprekend van harte welkom.
Foto’s: Liaison Studio

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.