Finale LTJ talentenjacht Westerland

WESTERLAND – LTJ is een talentenjacht voor vocalisten en instrumentalisten onder auspiciën van de Liaison Studio uit Wieringerwerf. Deze talentenjacht wordt gehouden in Brandend Zand op het Lutjestrand te Westerland. 
In 2014 en 2015 werden de eerste edities gehouden. Diverse talenten presenteerden zich. Winnaressen Fleur Raateland en Anouk Geertsma wonnen een professionele cd-opname en vijftig cd’s. Deze prijzen zijn, naast de onbetaalbare eeuwige roem, ook dit jaar weer te verdienen.
De opzet voor 2016 is gelijk aan die van vorig jaar. Inmiddels zijn er drie voorronden gehouden. Negen finalisten strijden in de finale op zondag 3 juli. De aanvang is om 16:00 uur. Publiek is vanzelfsprekend van harte welkom.
Foto’s: Liaison Studio

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs