2°C | Amsterdam

Fles GBH leegdrinken blijkt geen goed idee te zijn.

REGIO – Een man in Den Helder had het in de nacht van zaterdag op gisteren nogal druk. Het begon met dat hij ervan beticht werd op agressieve wijze een fiets van iemand gestolen te hebben,meldt NH.

Agenten reageerden op een melding van die strekking, en vonden de man terwijl hij zich schuilhield in de bosjes.
Terwijl zij hem naar het bureau transporteerden, werd de man plotseling onwel. Hij zei dat hij een hele fles GHB – een harddrug die een verdovende werking heeft – had leeggedronken en zich niet goed voelde. Daarop raakte hij zelfs bewusteloos.
De agenten zijn toen direct doorgereden naar het Gemini Ziekenhuis, waar de man ter observatie werd opgenomen. Twee uur later werd hij weer wakker en is hij alsnog naar het bureau gebracht. Vandaag wordt hij voorgeleid aan een rechter-commissaris.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.