2°C | Amsterdam

Flevo, DWOW en Wiron bekercompetitie tegen Strandvogels

HOLLANDS KROON – Na de competitie-indeling heeft de KNVB nu ook de bekerindeling voor de standaardelftallen bekend gemaakt. Flevo(Middenmeer), Wiron(Den Oever) en DWOW(Wieringerwerf ontmoeten in de groepsfase niet alleen elkaar maar ook Strandvogels uit Onderdijk.
Op voorhand lijkt DWOW favoriet, zij komen in de competitie uit in de 3e klasse. Flevo is, net als Strandvogels, 4e-klasser. Dat was Wiron ook, maar zij degradeerden afgelopen seizoen naar de 5e klasse.
Wiron opent het bekerseizoen op zondag 21 augustus uit tegen Strandvogels. Op dinsdag 23 of donderdag 25 augustus volgt dan een thuiswedstrijd van Flevo tegen Strandvogels. De groepsfase wordt op zondag 28 augustus afgesloten, voor zover bekend plaatst alleen de poulewinnaar zich voor de volgende ronde.

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.