Flevo, DWOW en Wiron bekercompetitie tegen Strandvogels

HOLLANDS KROON – Na de competitie-indeling heeft de KNVB nu ook de bekerindeling voor de standaardelftallen bekend gemaakt. Flevo(Middenmeer), Wiron(Den Oever) en DWOW(Wieringerwerf ontmoeten in de groepsfase niet alleen elkaar maar ook Strandvogels uit Onderdijk.
Op voorhand lijkt DWOW favoriet, zij komen in de competitie uit in de 3e klasse. Flevo is, net als Strandvogels, 4e-klasser. Dat was Wiron ook, maar zij degradeerden afgelopen seizoen naar de 5e klasse.
Wiron opent het bekerseizoen op zondag 21 augustus uit tegen Strandvogels. Op dinsdag 23 of donderdag 25 augustus volgt dan een thuiswedstrijd van Flevo tegen Strandvogels. De groepsfase wordt op zondag 28 augustus afgesloten, voor zover bekend plaatst alleen de poulewinnaar zich voor de volgende ronde.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs