Friet rooien in Wieringerwerf

WIERINGERWERF – Het zelf ontdekken van de oorsprong van friet is een avontuur dat je kunt beleven bij bezoekboerderij ‘Leven van de wind’ in Wieringerwerf.
Kinderen van 4 tot 12 jaar mogen er zelf een emmer aardappelen rooien en er wordt uitgelegd hoe je er thuis lekkere frietjes van kunt maken, want die emmer zelfgerooide aardappelen mogen de kinderen mee naar huis nemen.
En ook op de boerderij worden frietjes gebakken! Deze excursie ‘van aardappel tot frietje’ wordt georganiseerd in het kader van de Nationale Week van de Friet. Aanmelden voor de gratis toegangsbewijzen kan via www.weekvandefriet.nl.
Details:

  • Wanneer: Zaterdag 1 oktober 2016
  • Waar: Bezoekboerderij ‘Leven van de Wind’ Wieringerwerf
  • Hoe laat: 11:00 – 16:00 uur
Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs