Geen 5, geen 9, ook geen 10 maar 13 puppies voor Diva

REGIONIEUWS – Diva, een hond uit Waarland, mag zich met recht een trotse moeder noemen. Begin juni beviel ze van maar liefst dertien puppy’s. Elf hiervan zijn nog in leven en houden eigenaresse Dorien flink bezig.
“Ja, dertien puppy’s, veel hè”, verzucht Dorien. “Het was voor de moeder ook wel heel zwaar, voor ons ook trouwens. Ik heb nog nooit eerder een nestje met puppy’s gehad en maakte me echt zorgen of alles goed zou gaan.”
Dodge, Demi, Jane, Angel,Sky, Crixus, Bach, Sienna, Rhimus, Nala en Myo komen geen aandacht te kort. De buurtkinderen zijn door het dolle heen en lopen de deur plat bij Dorien. “Wij zouden er wel een willen hebben”, zegt een van de kinderen, “maar dat mag niet van m’n moeder.”

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs