2°C | Amsterdam

Geen 5, geen 9, ook geen 10 maar 13 puppies voor Diva

REGIONIEUWS – Diva, een hond uit Waarland, mag zich met recht een trotse moeder noemen. Begin juni beviel ze van maar liefst dertien puppy’s. Elf hiervan zijn nog in leven en houden eigenaresse Dorien flink bezig.
“Ja, dertien puppy’s, veel hè”, verzucht Dorien. “Het was voor de moeder ook wel heel zwaar, voor ons ook trouwens. Ik heb nog nooit eerder een nestje met puppy’s gehad en maakte me echt zorgen of alles goed zou gaan.”
Dodge, Demi, Jane, Angel,Sky, Crixus, Bach, Sienna, Rhimus, Nala en Myo komen geen aandacht te kort. De buurtkinderen zijn door het dolle heen en lopen de deur plat bij Dorien. “Wij zouden er wel een willen hebben”, zegt een van de kinderen, “maar dat mag niet van m’n moeder.”

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.