2°C | Amsterdam

Geen Tweede leven dakpannen Maria School ’t Veld

’t Veld – Binnenkort wordt de beeld bepalende Maria school aan de Rijderstaat in ‘t Veld gesloopt en het perceel bouwrijp gemaakt voor een aantal woningen waarvan er nog maar een paar in de verkoop staan.
Het torentje wordt secuur van het dak verwijderd en als aandenken herplaatst in het te bouwen nieuwbouw plannetje wat Bot Bouw uit Heerhugowaard daar doet verrijzen. Waar veelal de oude dakpannen worden bewaard en voorzichtig worden ontmanteld was er voor deze zwart geglazuurde pannen geen tweede leven weggelegd.
Als puin werden ze van het dak geknikkerd om afgevoerd en verwerkt te worden om toch nog als verharding dienst te doen. Na de vakantie zal hiermee worden gestart wat voor het aanzicht in de Rijderstraat een hele verandering zal betekenen.
 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.