Geen Tweede leven dakpannen Maria School ’t Veld

’t Veld – Binnenkort wordt de beeld bepalende Maria school aan de Rijderstaat in ‘t Veld gesloopt en het perceel bouwrijp gemaakt voor een aantal woningen waarvan er nog maar een paar in de verkoop staan.
Het torentje wordt secuur van het dak verwijderd en als aandenken herplaatst in het te bouwen nieuwbouw plannetje wat Bot Bouw uit Heerhugowaard daar doet verrijzen. Waar veelal de oude dakpannen worden bewaard en voorzichtig worden ontmanteld was er voor deze zwart geglazuurde pannen geen tweede leven weggelegd.
Als puin werden ze van het dak geknikkerd om afgevoerd en verwerkt te worden om toch nog als verharding dienst te doen. Na de vakantie zal hiermee worden gestart wat voor het aanzicht in de Rijderstraat een hele verandering zal betekenen.
 

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs