George Dekeling aan de slag bij ZAP Breezand

Breezand – George Dekeling neemt vanaf seizoen 2016/2017 het stokje over van Ronald van de Kamp als trainer van het kampioensteam. George Dekeling heeft een indrukwekkende lijst van teams waar hij al als trainer heeft gefungeerd met als hoogtepunt toch wel Westfriesland SEW waar hij diverse seizoenen succesvol als trainer actief was.
Met de komst van George Dekeling krijgt ZAP een trainer die weet wat hij wil, de klappen van de zweep kent en zeer succesvol als trainer is geweest. Dekeling was het laatst actief bij de Handbalschool Noord-Holland.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs