2°C | Amsterdam

Geslaagde atletiekinstuif Wieringerwerf

Wieringerwerf – Woensdag 20 januari stond er een speciale instuif op het programma in de Zuiderzeehal in Wieringerwerf. Sportservice Schagen organiseerde een spectaculaire atletiekmiddag in samenwerking met de plaatselijke Atletiekvereniging Wieringermeer. Voor de basisschoolleerlingen van Wieringerwerf en omstreken stond er een intensieve zeskamp op het programma met als afsluiting een estafette.
Deelnemersveld
De 42 kinderen waren o.a. afkomstig van de scholen “het Baken”, “Don Bosco”, “de Triangel” en “de Zilvermeeuw”. Na een goede warming-up verzorgd door een trainer van de atletiekvereniging, schoten de kinderen vol enthousiasme uit de startblokken en gingen ze met de groepjes waarin ze zich hadden opgegeven langs de zes onderdelen.
Zeskamp
Dit keer stonden sprinten, kogelstoten, verspringen, hordenlopen, hoogspringen en een estafette over de stormbaan op het programma. Alle afstanden en tijden werden genoteerd op een persoonlijke scorekaart, zodat de prestaties ook duidelijk zichtbaar werden. Afsluitend was er nog een leuke estafette waarbij er voor de winnaars per leeftijdscategorie ook nog medailles beschikbaar waren gesteld.
Gratis meetrainen
Al met al een hele leuke middag voor de kinderen en naar verluid waren er rond de 20 á 30 kinderen die voor aanvang van de atletiekmiddag nog niet aan atletiek deden. Het zou mooi zijn als de atletiekvereniging AV Wieringermeer wat nieuwe jeugdleden aan deze mooie samenwerking overhoudt. Alle kinderen kregen namelijk een flyer mee en werden uitgenodigd om 4 trainingen gratis bij te wonen.
De trainingstijden zijn dinsdag van 18:00 – 19:00 op de atletiekbaan en op donderdag van 18:00-19:00 in de Zuiderzeehal in wieringerwerf. website: http://www.avwieringermeer.nl/ 

Related Articles

Veel mensen zijn inmiddels overstag en kiezen voor zonne-energie. Hoewel zonnepanelen steeds populairder worden, was dat niet altijd het geval. Tijd om de 5

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.