2°C | Amsterdam

Geslaagde Boer en Natuur Fair 2016

DEN OEVER – Zaterdag 25 juni rond 08:30 verzamelden de eerste leden van Natuurvereniging Wierhaven zich op het terrein van de Boer en Natuur Fair 2016. Deze door Natuurvereniging Wierhaven en Zorgboerderij Dijkgatshoeve georganiseerde Fair werd voor het 2e jaar op rij gehouden op het terrein van laatstgenoemde.
Na vorig jaar hadden we ons materiaal voor de stand weer flink weten uit te breiden. We beschikken nu over een prachtig spandoek, over een schoolbord en in de verkoop hadden we vele nestkasten en insectenhotels. 
Na inrichting van de stand en diverse hand en spandiensten op het terrein deden we om om 10:30 een bakkie met alle standhouders en druppelden langzaam de eerste bezoekers binnen.
Al snel gingen de eerste artikelen over de toonbank en de kinderen hadden de mogelijkheid om een prachtige tekening te maken. De mooiste natuurtekening zou aan het einde van de dag beloond worden met een prachtige voederplank.
Gedurende de dag kregen de standhouders enkele keren koffie en iedereen die een bijdrage had geleverd tijdens deze dag kon een broodje hamburger bestellen bij de aanwezige Foodtruck.
Om 11:30 gingen diverse mensen onder leiding van Laurens van der Vaart mee tijdens een wandeling naar de Dijkgatshoeve en om 14:00 stond een groep mensen te trappelen om met boswachter Leon Kelder een vleermuizenexcursie mee te maken. 
Intussen werd bij de stand van Natuurvereniging Wierhaven een lijst bijgehouden met waargenomen diersoorten tijdens het evenement. Leuk waren onder andere Grote Bonte Specht, Putter en Distelvlinder welke voorbij kwamen. Dat allemaal tijdens de vrolijke muziek die gespeeld werd door de aanwezige band.
Rond 15u bereikte een regengebied helaas onze prachtige Fair en namen de aantallen bezoekers wat af. Toch mogen we terugkijken op een zeer geslaagde dag met enkele honderden bezoekers.Vrijwilliger, Standhouder of Bezoeker? Wij willen iedereen bedanken die in welke vorm dan ook bij deze dag betrokken is geweest!

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.