Gespreksgroep Niedorp.

NIEUWE NIEDORP – De gespreksgroep in Niedorp vindt iedere eerste dinsdag van de maand plaats van 14:00 tot 16:00 uur in het kantoor van WPW in de Koppeling, Watersnip 72 in Nieuwe Niedorp. De komende keer valt dat op dinsdag 7 juni a.s.
Wie ouder wordt, kan steeds meer het gevoel krijgen geconfronteerd te worden met snel veranderende maatschappelijke en technische ontwikkelingen. ‘Hoe ziet mijn leven er uit, mijn toekomst? Wat is belangrijk en zinvol voor me. Hoe ga ik met anderen om?’ 
Voor iedereen die hierover wil nadenken en gedachten wil delen met anderen is deze gespreksgroep bedoeld. De gesprekken worden (in)geleid door een gespreksgroepleider en kunnen over uiteenlopende onderwerpen gaan, die ook door de deelnemers zelf kunnen worden aangedragen.
Voor meer informatie of aanmelding kan men elke werkdag tussen 9:00 en 12:00 uur bellen met het servicepunt Niedorp: 0224-542660 of niedorp@wonenpluswelzijn.nl

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs