2°C | Amsterdam

Gespreksgroep Niedorp.

NIEUWE NIEDORP – De gespreksgroep in Niedorp vindt iedere eerste dinsdag van de maand plaats van 14:00 tot 16:00 uur in het kantoor van WPW in de Koppeling, Watersnip 72 in Nieuwe Niedorp. De komende keer valt dat op dinsdag 7 juni a.s.
Wie ouder wordt, kan steeds meer het gevoel krijgen geconfronteerd te worden met snel veranderende maatschappelijke en technische ontwikkelingen. ‘Hoe ziet mijn leven er uit, mijn toekomst? Wat is belangrijk en zinvol voor me. Hoe ga ik met anderen om?’ 
Voor iedereen die hierover wil nadenken en gedachten wil delen met anderen is deze gespreksgroep bedoeld. De gesprekken worden (in)geleid door een gespreksgroepleider en kunnen over uiteenlopende onderwerpen gaan, die ook door de deelnemers zelf kunnen worden aangedragen.
Voor meer informatie of aanmelding kan men elke werkdag tussen 9:00 en 12:00 uur bellen met het servicepunt Niedorp: 0224-542660 of [email protected]

Related Articles

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.