Gevoelstemperatuur -7 op Texel, overmorgen kans op winterse neerslag

Texel – We hebben er lang op moeten wachten, maar de winter laat zich nu toch zien. Op Texel is de gevoelstemperatuur op dit moment -7 graden. Later deze week valt er mogelijk winterse neerslag.

Vooral in het deel van onze provincie boven het Noordzeekanaal, is het koud. Dat heeft te maken met de wind, vertelt RTV NH-weerman Jan Visser. In de kop van Noord-Holland is de gevoelstemperatuur nu zo’n -1,7 graden.
Sneeuw, ijzel
Morgen wordt het weer een stuk zachter, maar de kou van vandaag krijgt overmorgen alsnog een gevolg. Dan is er kans op winterse neerslag, zegt Visser. “Sneeuw, ijzel: het kan van alles zijn. Wantjes aan dus, we kunnen eindelijk onze winterkleding aan.”
Later in de week wordt het dan weer wat warmer. Voor het weekend verwacht Visser “een graadje of 10”.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs