Geweldadige 20-jarige inwoonster ’t Zand krijgt horecaontzegging

’t Zand – In de nacht van zaterdag op zondag is een 20-jarige vrouw uit ’t Zand door de politie aangehouden omdat zij zich schuldig heeft gemaakt aan mishandeling van een idem 20-jarige vrouw uit Schagen.
De vrouw sloeg haar slachtoffer met een vuistslag vol in het gezicht waarna deze op de grond viel. De vrouw heeft behalve een proces verbaal ook een horecaontzegging gekregen,meldt de politie via twitter.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs