Gewonde bij grasmaaierraces Hippolytushoef

HIPPOLYTUSHOEF – Een jongen is vanmiddag tijdens een evenement met grasmaaiers in Hippolytushoef aangereden door een ander kind op een quad. De jongen is overgebracht naar het ziekenhuis.
De beide kinderen mochten op quads rijden tijdens de pauze van de plaatselijke grasmaaierrace aan de Noorderlaan. De jongen kwam in een verkeerde baan terecht en werd daar met lage snelheid aangereden door een ander kind op een quad. 
Er was een traumahelikopter opgeroepen, maar deze kon boven Schagen rechtsomkeert maken. Volgens de politie is de jongen niet ernstig gewond, meldt NH.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs