2°C | Amsterdam

Gezellig weerzien oud collega’s voormalige gemeente Wieringermeer.

WIERINGERWERF – Deze reünie met 90 personen, waaronder een oud burgemeester en secretarissen, werd gehouden in de Cultuurschuur, voorheen werkplek van deze oud collega’s. Het is vijf jaar geleden, dat de gemeente Wieringermeer is gefuseerd en opgegaan in Hollands Kroon. Reden om elkaar weer te ontmoeten en een kijkje te nemen op de oude werkvloer.
Hier werd uitleg gegeven over het ontstaan van de Cultuurschuur en dit ging tevens vergezeld van een rondleiding. Ook voor collega’s in een rolstoel waren alle verdiepingen van het gebouw toegankelijk omdat er inmiddels twee liften zijn aangebracht.
Veel respect was er voor de vrijwilligers van de Cultuurschuur die het karakteristieke gebouw in Wieringerwerf voor de gemeenschap wisten te behouden. Met verbazing werden de aangepaste ruimtes bewonderd.
De gezelligheid werd voortgezet in de theaterzaal, waar tevens een fotopresentatie gehouden werd over personeelsuitjes en impressies uit de tijd dat het nog de thuisbasis van de Wieringermeerse ambtenaren was. 
Deze reünie zal op veler verzoek over enkele jaren zeker weer worden herhaald in de Cultuurschuur.

Related Articles

In Nederland wordt Moederdag gevierd op de tweede zondag van mei. Dit jaar is dat op 8 mei. Moeders krijgen bloemen, kaarten, en vaak

Verdien een beloning in de vorm van rente door middel van het staken van crypto!

Meer weten? Lees er meer over bij onze top 3 favo exchanges:

Est, netus aenean hendrerit sed purus ipsum amet.

Een beginner in de cryptowereld? Nederlands grootste crypto exchange Bitvavo helpt je graag in jouw proces!

Belangrijke mededeling: Tijdelijk 1000 euro GRATIS trading fees

HollandseKroonactueel.nl biedt jou niet alleen het laatste Crypto nieuws. Wij bieden jou ook 1000 euro gratis trading fees aan bij Nederlands grootste Crypto Exchange.