Gezellig weerzien oud collega’s voormalige gemeente Wieringermeer.

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

WIERINGERWERF – Deze reünie met 90 personen, waaronder een oud burgemeester en secretarissen, werd gehouden in de Cultuurschuur, voorheen werkplek van deze oud collega’s. Het is vijf jaar geleden, dat de gemeente Wieringermeer is gefuseerd en opgegaan in Hollands Kroon. Reden om elkaar weer te ontmoeten en een kijkje te nemen op de oude werkvloer.
Hier werd uitleg gegeven over het ontstaan van de Cultuurschuur en dit ging tevens vergezeld van een rondleiding. Ook voor collega’s in een rolstoel waren alle verdiepingen van het gebouw toegankelijk omdat er inmiddels twee liften zijn aangebracht.
Veel respect was er voor de vrijwilligers van de Cultuurschuur die het karakteristieke gebouw in Wieringerwerf voor de gemeenschap wisten te behouden. Met verbazing werden de aangepaste ruimtes bewonderd.
De gezelligheid werd voortgezet in de theaterzaal, waar tevens een fotopresentatie gehouden werd over personeelsuitjes en impressies uit de tijd dat het nog de thuisbasis van de Wieringermeerse ambtenaren was. 
Deze reünie zal op veler verzoek over enkele jaren zeker weer worden herhaald in de Cultuurschuur.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category