GGZ: Bijeenkomst voor familieleden van cliënten

Hollands Kroon – Is uw broer, moeder, man, kind of vriendin in behandeling bij GGZ NHN? Dan bent u als familie of naastbetrokkene van harte welkom bij de bijeenkomst ‘Familie betrekken bij behandeling en herstel’. De bijeenkomst is op woensdag 9 maart 2016 van 19:30 – 22:15 uur in Schagen.

Familiebeleid bedenken is één ding, maar hoe werkt dit in de praktijk? Hoe wordt u betrokken bij de behandeling en het herstel van uw naaste? Wat kunt u, als familielid of naastbetrokkene, betekenen en wat wordt van u verwacht?
Programma
Tijdens de bijeenkomst wordt besproken wat de Cliënten en Familie Medezeggenschapsraad (CFM-raad), de familievertrouwenspersoon of de klachtencommissie voor u kan betekenen tijdens de behandeling van uw familielid of naastbetrokkene.
Enkele van onze behandelaren (psychiaters, managers en sociaal psychiatrisch verpleegkundigen) stellen zich aan u voor en vertellen over de wijze waarop wij familie betrekken bij de behandeling.
Na de pauze is ruim gelegenheid om uw vragen te stellen en om in gesprek te gaan met een van de sprekers.
De bijeenkomst wordt afgesloten met een drankje.
De bijeenkomst wordt georganiseerd door de themagroep Familie van de CFM-raad, die de belangen van familie en naastbetrokkenen van cliënten van GGZ Noord-Holland-Noord behartigt. Door uw ervaringen te delen kan de CFM-raad u beter vertegenwoordigen en informeren.
Praktische informatie
Familiebijeenkomst ‘Familie betrekken bij behandeling en herstel’.
Woensdag 9 maart 2016 van 19:30 – 22:15 uur (deur open: 19:15 uur).
Voor familieleden en naastbetrokkenen van cliënten van GGZ Noord-Holland-Noord.
Locatie: GGZ Noord-Holland-Noord, Piet Ottstraat 2, 1741 NX in Schagen
Aanmelding
U kunt zich hier aanmelden voor de familiebijeenkomst (graag voor 29 februari 2016).
We zien u graag op 9 maart a.s.!

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs