Hollands Kroon - Verlenen ontheffing RVV 1990 – Medewerkers die de dierenambulances van de dierenambulance Noord Kennemerland besturen.

Onlangs kwam de volgende bekendmaking binnen vanuit Hollands Kroon. Lees hieronder alle informatie die tot nu toe bekend is bij ons. 
  1. Bekendmakingen hollandskroon
  2. gmb-2022-17765
  • Onderwerp: Verkeer | Organisatie en beleid
  • Waar: officielepublicaties 
  • Categorie: officielepublicaties/gmb/2022

 

Omschrijving:

OntheffingHierbij verleent het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hollands Kroon aan de houder van deze kaart, medewerkers die de dierenambulances van de dierenambulance Noord Kennemerland besturen, ontheffing voor de hieronder vermelde artikelen van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 voor het gebied binnen de gemeente Hollands Kroon. Deze ontheffing geldt voor: Artikel 62, borden C1, C2, C4, C6, C12, D2, D4, D5, E1, E2, E8, G7, G9, G11, G12a, en G13 van bijlage 1 van het RVV 1990 C1: Gesloten in beide richtingen voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren of vee. C2: Eenrichtingsweg, in deze richting gesloten voor voertuigen, ruiters en geleiders van rij- of trekdieren of vee. C4: Eenrichtingsweg. C6: Gesloten voor motorvoertuigen op meer dan twee wielen. C12:Gesloten voor alle motorvoertuigen. D2: Gebod voor alle bestuurders het bord voorbij te gaan aan de zijde die de pijl aangeeft. D4: Gebod tot het volgen van de rijrichting die op het bord is aangegeven. D5: Gebod tot het volgen van de rijrichting die op het bord is aangegeven. E1: Parkeerverbod E2: Verbod stil te staan E8: Parkeerplaats bepaalde voertuigcategorie. G7: Voetpad. G9: Ruiterpad G11: Verplicht fietspad. G12a: Fiets/bromfietspad. G13: Onverplicht fietspad. Aan de ontheffing zijn de volgende voorwaarden verbonden:1.aanwijzingen van politie en/of hulpdiensten moeten direct en stipt uitgevoerd worden en u moet zich er aan houden;2.houd rekening met andere verkeergebruikers, vooral op plekken waar zij jullie niet verwachten3.de gemeente kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan de dierenambulances;4.de verleende ontheffing moet op aanvraag van een daartoe bevoegde functionaris worden getoond; 5.de ontheffing gaat direct na afgifte in.BesluitHet college van burgemeester en wethouders van de gemeente Hollands Kroon verleent ontheffing aan de hierboven vermelde artikelen van het Reglement Verkeersregels en Verkeerstekens 1990 aan de houder van deze ontheffing. BezwaarTegen dit besluit kan binnen zes weken na verzending hiervan door belanghebbenden bezwaar worden gemaakt via de website www.hollandskroon.nl/bezwaar-maken. Tijdens de bezwaarprocedure blijft het genomen besluit van kracht. Meer informatie over de behandeling van uw bezwaarschrift kunt u vinden op www.hollandskroon.nl/bezwaar-maken. Heeft u er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kunt u een voorlopige voorziening vragen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem. Dit kan alleen als u ook bezwaar maakt bij de gemeente. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt het besluit pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

 

Deel dit artikel met buren en kennissen!

Redactie hollandskroonactueel.nl

Wij houden je op de hoogte van alle bekendmakingen vanuit de gemeente.

Andere bekendmakingen