Goed idee voor een pop-up store?

Regionieuws – De provincie Noord-Holland stelt 50.000 euro beschikbaar voor tijdelijke activiteiten in bijzondere leegstaande gebouwen. Het bedrag wordt verdeeld over vijf creatieve ideeën die een leegstaand pand nieuw leven in kunnen blazen.
In Noord-Holland staan veel monumenten leeg of dreigen leeg te komen staan. De provincie zet zich al jaren in om voor deze panden nieuwe bestemmingen te vinden. Er zijn veel initiatieven die een (tijdelijke) herbestemming mogelijk kunnen maken. Voorbeelden zijn tentoonstellingen,  theatervoorstellingen en streekmarkten.
De provincie Noord-Holland wil een aantal van die initiatieven verder op weg helpen en schrijft een prijsvraag uit voor pop-up activiteiten op herbestemmingslocaties. Een jury kiest uit alle inzendingen vijf creatieve ideeën die beloond worden met 10.000 euro,meldt de Provincie.

Inzendingen

Creatieve ideeën voor tijdelijke activiteiten in herbestemmingslocaties kunnen t/m 13 april 2016 ingezonden worden. Belangrijk is dat de eigenaar van de herbestemmingslocatie akkoord is met de inzending en de pop-up activiteit een breed publiek trekt. Uit alle inzendingen kiest een jury de vijf beste ideeën. Op 26 april 2016 maakt de provincie Noord-Holland bekend wie de prijswinnaars zijn.
Meer informatie, inzendingscriteria en inschrijvingsformulier staan op www.herbestemmingnh.nl.

Picture of Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs