Goed idee voor een pop-up store?

Bessie Cooper

Venenatis pulvinar nunc arcu lorem ornare dictum ipsum. Ante at condimentum diam a aliquet eget amet massa tempor.

Regionieuws – De provincie Noord-Holland stelt 50.000 euro beschikbaar voor tijdelijke activiteiten in bijzondere leegstaande gebouwen. Het bedrag wordt verdeeld over vijf creatieve ideeën die een leegstaand pand nieuw leven in kunnen blazen.
In Noord-Holland staan veel monumenten leeg of dreigen leeg te komen staan. De provincie zet zich al jaren in om voor deze panden nieuwe bestemmingen te vinden. Er zijn veel initiatieven die een (tijdelijke) herbestemming mogelijk kunnen maken. Voorbeelden zijn tentoonstellingen,  theatervoorstellingen en streekmarkten.
De provincie Noord-Holland wil een aantal van die initiatieven verder op weg helpen en schrijft een prijsvraag uit voor pop-up activiteiten op herbestemmingslocaties. Een jury kiest uit alle inzendingen vijf creatieve ideeën die beloond worden met 10.000 euro,meldt de Provincie.

Inzendingen

Creatieve ideeën voor tijdelijke activiteiten in herbestemmingslocaties kunnen t/m 13 april 2016 ingezonden worden. Belangrijk is dat de eigenaar van de herbestemmingslocatie akkoord is met de inzending en de pop-up activiteit een breed publiek trekt. Uit alle inzendingen kiest een jury de vijf beste ideeën. Op 26 april 2016 maakt de provincie Noord-Holland bekend wie de prijswinnaars zijn.
Meer informatie, inzendingscriteria en inschrijvingsformulier staan op www.herbestemmingnh.nl.

Share this article

Related posts

Category

Category

Category

Category