Gospel in het Witte Kerkje Wieringerwaard


WIERINGERWAARD – Het koor Get Together uit Nieuwe Niedorp zingt zondag 7 mei swingende gospelsongs tijdens de open deur dienst in het Witte Kerkje van Wieringerwaard aan de Trambaam.

Get Together

De dienst, die wordt geleid door Eric Wegman uit Heerhugowaard, begint om 19.00 uur. Get Together telt ruim dertig leden en staat onder leiding van dirigente Marijke Braber en pianiste Atie Plak. Het koor zingt swingende gospel die teruggrijpt op de roots van de zwarte Amerikaanse kerk.
De open deur diensten worden georganiseerd door de Hervormde Gemeente Wieringerwaard. Iedereen is van harte welkom en na afloop staat koffie en thee klaar voor alle bezoekers.

Wendy
Wendy

Wendy is een gepassioneerde schrijver voor 10beste.com, waar ze haar expertise en interesse combineert om informatieve en boeiende inhoud te creëren. Met een talent voor het vergelijken van verschillende producten en het delen van nuttige inzichten, streeft Wendy ernaar om lezers te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Haar bijdragen omvatten een breed scala aan onderwerpen, variërend van technologie tot lifestyle, en ze is altijd op zoek naar nieuwe manieren om waarde toe te voegen aan het leven van haar lezers. Volg Wendy's werk op 10beste.com voor nuttige tips, gedetailleerde vergelijkingen en deskundige adviezen.

Inhoud

Nieuwe blogs